Turbo Traineeship Automotive “Boost your career”

Onze Turbo divisie is verantwoordelijk van A tot Z voor de acquisitie van een Turbocharger opdracht bij een van de Europese automerken, tot de uiteindelijke massaproductie van een Turbocharger op onze assemblagelijnen om de nieuwe auto’s van onze klanten mee te voorzien.

Dit behelst:

 • de acquisitie van het project bij de Europese OEM
 • de gehele ontwikkeling van de turbocharger en het valideren/testen ervan
 • het begeleiden van deze projecten from scratch naar massaproductie
 • het garanderen van de kwaliteit van onze producten
 • het opzetten van een supply chain met leveranciers en garanderen van de kwaliteit hiervan
 • het opzetten en ontwikkelen van een assemblagelijn voor massaproductie

Vanuit MTEE bedienen wij onze klanten in Europa, dit zijn zowel grote projecten bij VW, PSA, BMW, Daimler en specifiekere projecten bij Bugatti en McLaren bijvoorbeeld!

Functie-informatie voor Traineeships

Binnen onze Turbo divisie worden de verantwoordelijkheden onderverdeeld in verschillende afdelingen waar we ons focussen op:

 • de commerciële kant (sales, projects, inkoop)
 • de ontwikkeling van het product (development, design, calculaties, testen en simulaties)
 • de kwaliteit controle en garantie (supplier development, project quality, field quality)
 • de ontwikkeling van een assemblagelijn (process optimalisatie, industrial automation)

Voor deze afdelingen zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste starters die een sterke passie hebben voor een van deze onderwerpen en klaar zijn om zich in rap tempo te ontwikkelen.

Binnen de automotive werken en je ontwikkelen, is werken binnen een van de meest uitdagende, vooruitstrevende en veeleisende industrieën. Een snel veranderende industrie waar constant ontwikkeld wordt en wij technische starter de mogelijkheid bieden zichzelf snel te ontwikkelen tot een volwaardig automotive professional. Als trainee krijg je de mogelijkheid, op basis van jouw vooropleiding, om op verschillende afdelingen te werken en hierdoor een brede stabiele basis op te bouwen. Zo vorm jij een beeld van wat bij jou past en waar jij je verder in wilt ontwikkelen!

Klinkt jou dit interessant in de oren? Dan horen wij graag jouw motivatie.

Afhankelijk van jouw motivatie kunnen wij je een spannende functie bieden waarmee je in een traject van 2 jaar klaargestoomd wordt tot een automotive professional. Waarbij je al snel in contact zou kunnen staan met een van onze klanten in de vorm van een Europees automerk over kwaliteit, waar je al snel een project kan coördineren, complete tests op engines op kan stellen of prototypes maken.

Wat beweegt jou als medewerker? Waar zou jij je op willen richten binnen onze teams? En belangrijk waar zou jij je naar willen ontwikkelen?

Voldoe jij aan de volgende technische achtergrond..

 • Een diploma HBO Automotive, TU Techniek of Technische bedrijfskunde
 • 0 tot 2 jaar werkervaring
 • Enig inzicht en technische kennis van Turbo technologie en/of (turbo) motoren
 • Beschikbaar per start februari of september (flexibel bespreekbaar)
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal

Naast een prachtige kans om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat bij jou past als automotive engineer, bieden we jou..

De open en informele bedrijfscultuur van Mitsubishi Turbocharger en Engine Europe, een multiculturele samenwerking zowel intern als extern. Een intensief trainingsprogramma om je kennis en kunde te vergroten en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Aantrekkelijke primaire arbeidsvoorwaarden, Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. is aangesloten bij de CAO Metalelektro.

Word jij enthousiast als je deze kans leest? Laat het me weten!

Solliciteer direct!

Jaap Rood
Recruiter MTEE